Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.
Cumpără acum x15 mai 2020Nordic Group
Intr-o perioada in care adaptabilitatea este o caracteristica importanta pentru a depasi situatia generata de Covid19, suntem bucurosi sa anuntam ca incepand cu luna mai a acestui an, o noua identitate s-a adugat portofoliului Nordic Group.
Puteti citi mai jos comunicatul de presa emis cu ocazia lansarii Truff&Moi:
Comunicat de presa
13 mai 2020
Educa gusturile si incanta simturile – Truff&Moi livreaza experienta fine-dining
O vorba de la noi zice ca Nu aduce anul ce aduce ceasul! si in timpul acestor vremuri de grea incercare pentru industria HORECA in general si a restaurantelor in particular, chiar se dovedeste ca trebuie sa exploatam momentul. Incepand de pe 13 mai 2020, ne vom putea bucura de aroma inconfundabila a trufelor, generos combinata cu preparate realizate de un chef francez, livrate in confortul locuintei de nou-noutul restaurant Truff&Moi. Vorbim de trufe, cele care dau detaliul definitoriu unui preparat de fine-dining, un lux accesibil si ocazia de a ne revizui perspectiva asupra rasfatului culinar.
Truff&Moi a aparut pentru a raspunde unei nevoi de “imprietenire” cu preparate exclusiviste, facandu-le astfel disponibile publicului larg intr-un mod simplu si firesc – livrare la domiciliu prin intermediul site-ului dedicat. Meniul este elaborat de chef Stephane Mora, un bucatar nascut in sudul Frantei, dar care considera Bucurestiul ca fiind caminul sau. Meniul reuneste ingrediente de calitate, puse in valoare cu maiestrie de chef Stephane – de la salate lejere la fructe de mare si deserturi onctuoase – presarate din belsug cu trufe, evident.
In spatele conceptului sta entuziasmul unui tanar antreprenor, Ciprian Moldoveanu, cel care la doar 35 de ani a preluat managementul unui gigant precum Nordic Food. El declara ca a calatorit mult inca din copilarie, pentru ca mai apoi ca adult sa se lase fascinat de frumusetea si regimul de viata din pitorestile insule ale bazinului mediteranean - „Acolo am descoperit un stil de viata pe care nici filmele nu-l puteau surprinde, cum cina la un cochet restaurant reunea intreaga familie intr-o scena relaxata si fireasca, privita cu inocenta unui copil crescut cu cheia de gat. Pe langa aceasta atmosfera deosebita, am descoperit de asemenea ingrediente si arome care pareau aduse din alta lume. A trebuit sa imi adun curajul pentru a gusta o scoica preparata de Gianni – un prieten de familie din Napoli, iar experienta culinara testand caracatita m-a emotionat chiar mai intens decat examenul auto, fara a putea fi a egalata insa de prima stridie savurata cu adevarat.
Mi-am dorit ca prin intermediul Truff&Moi si a preparatelor sa aduc o parte din aceste trairi publicului din tara noastra, o calatorie culinara ambalata cu grija si livrata in casele celor care ne aleg serviciile. Cred ca sunt multi romani care apreciaza rafinamentul unor preparate de inalta clasa, curiosi temerari ai experientelor culinare. Pentru toti cei care stiu sa exploreze, gurmanzi autentici, foodies sau poate cei carora le putem evoca gustul de acasa, pentru ei am creat Truff&Moi!”
Asadar, incepand cu 13 mai 2020, Truff&Moi livreaza experienta de fine-dining la tine acasa, permitandu-ne astfel sa evadam in sudul Frantei cu ajutorul unui Velouté de Ciuperci si Trufe sau sa vizitam bella Italia in viziunea unei portii apetisante de Taglioline al Nero di Seppia & Frutti di Mare.